Home / archiefcentraal / lisa oosterwijk van kwiek naar sercodak

lisa oosterwijk van kwiek naar sercodak

Opbouwspeelster Lisa Oosterwijk stapt in de zomer over van Kwiek Raalte naar Sercodak Dalfsen. Het jonge talent uit Twello (17) is de eerste nieuwkomer in de selectie van Peter Portengen. Oosterwijk kwam twee seizoenen uit voor Kwiek waarmee ze vorige maand promoveerde naar de Eredivisie.

“Lisa is jong, heeft veel lengte en beschikt over een goed schot uit de 2e lijn. En bovendien wil ze in zichzelf investeren om de volgende stap te kunnen maken. Die ingrediënten maakt dat Lisa een interessante speelster voor ons is. Ze past prima in de groep die we voor het komend seizoen aan het samenstellen zijn. Ik verwacht komende week nog een aantal nieuwe speelsters te kunnen presenteren”, licht Sercodakmanager Rene Cloo toe.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Lange Jan

Enkele weken geleden kreeg ik een appje; Jan van der Hulst is overleden. Ik geef …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.