lintjesregen dertien sallanders onderscheiden

Dertien inwoners van Salland zijn vrijdag Koninklijk Onderscheiden. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse lintjesregen, voorafgaand aan Koningsdag. Elf inwoners van de gemeente Raalte en twee inwoners van Olst-Wijhe werden in het zonnetje gezet.

Herman Tutert en Peter Walter uit Raalte horen bij de decorandi. Ook werden Jan Viscaal (Raalte), Lucas Steenwelle (Luttenberg), Jan Spijkerman (Raalte), Wim Sibelt (Heeten), Wil Schoorlemmer (Raalte), Jo Oldemaat (Luttenberg), Bernard Hondeveld (Heino), Aaltje Booijink-Jonkman (Raalte), André Booijink (Raalte), Jacquelien van Tartwijk-Schoppers (Wesepe) en Arie Oeseburg (Boskamp) onderscheiden.

De onderscheidingen in Raalte werden op een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis opgespeld. Loco burgemeester Herman Engberink bezocht Jacquelien van Tartwijk op een bijeenkomst in het Wapen van Wesepe. Arie Oeseburg werd in de raadzaal van het gemeentehuis in Wijhe onderscheiden.

Meer informatie over de mensen die een onderscheiding ontvingen, vind je als bijlage van dit artikel .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.