Home / archiefcentraal / lintje voor hennie en agnes bouwhuis

lintje voor hennie en agnes bouwhuis

Hennie en Agnes Bouwhuis zijn woensdag 15 april Koninklijk onderscheiden in de informatieschuur van Natuurmonumenten bij DePas in Haarle. Het lintje werd opgespeld door burgemeester Raven van de gemeente Hellendoorn.

Het echtpaar is onderscheiden voor het vele vrijwilligerswerk. Henk Bouwhuis is ondermeer initiator en voorzitter van de werkgroep “Kerstkransjes” in Haarle. Kerstkransjes is een familiewandeltocht van vijf kilometer in de kerstperiode met jaarlijks 2000 bezoekers. Één van de vrijwilligersactiviteiten van Agnes Bouwhuis is ruim 12 jaar ondersteuner geweest van twee jongens geweest met een beperking.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.