lintje voor hennie en agnes bouwhuis

Hennie en Agnes Bouwhuis zijn woensdag 15 april Koninklijk onderscheiden in de informatieschuur van Natuurmonumenten bij DePas in Haarle. Het lintje werd opgespeld door burgemeester Raven van de gemeente Hellendoorn.

Het echtpaar is onderscheiden voor het vele vrijwilligerswerk. Henk Bouwhuis is ondermeer initiator en voorzitter van de werkgroep “Kerstkransjes” in Haarle. Kerstkransjes is een familiewandeltocht van vijf kilometer in de kerstperiode met jaarlijks 2000 bezoekers. Één van de vrijwilligersactiviteiten van Agnes Bouwhuis is ruim 12 jaar ondersteuner geweest van twee jongens geweest met een beperking.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.