lil hill festival in de race voor cultuurprijs

Er zijn weer vier nominaties van de Cultuurprijs Raalte bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de eerste vier genomineerden, die elk een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Bij dezen wordt een genomineerde voorgesteld.

Experience Outdoor nomineert in de categorie muziek: Lil’ Hill Festival.

Bas Bolink over hun keuze: een festival dat al 16 jaar lang bestaat en dat telkens weer bandjes en acts weet te boeken die op het punt staan door te breken. Het is knap dat zij elk jaar weer vele mensen buiten Luttenberg naar het festival trekken en daarnaast is de aankleding op elke editie weer stijlvol. Dit jaar zal dus de 17e editie plaatsvinden. Al met al een sterk ‘merk’ in de regionale muziek/festival scene.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.