Home / archiefcentraal / lentegevoel opsnuiven in tuinen en kwekerij

lentegevoel opsnuiven in tuinen en kwekerij

De tuin van Wim en Ineke Grootenhuis in Schoonheeten, de tuin van Nynke Atsma in Luttenberg, Huys Beukenroode in Raalte en Arjan Schepers Vaste Planten in Mariënheem zijn geopend op zondag 19 en 26 april. Je kunt het ultieme lentegevoel opsnuiven in één van de tuinen of de kwekerij.

Er zijn vele soorten bollen te bewonderen. Van het kleinste Hyacint tot reusachtige Keizerskronen. Voor toegang tot een tuin betaal je 3 euro. Voor meer informatie kun je kijken op www.voorjaarstuineninsalland.nl.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.