lemelerveld verliest van kampioen

Op bezoek bij Tubantia is Lemelerveld er niet in geslaagd om het kampioenschap van de Hengeloërs nog een weekje uit te stellen. De mannen van Edwin Duim gingen met 3-0 de boot in.

“We hebben vandaag verloren van de terechte kampioen”, vertelt Duim. “Dit is verreweg het beste team in deze competitie en het is dan ook geen schande dat we vandaag verloren hebben.” Lemelerveld kreeg na tien minuten spelen nog wel een enorme mogelijkheid, maar Stijn Kogelman schoot de bal op de voeten van de keeper.

Tubantia was de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar toch incasseerde Lemelerveld pas na rust de eerste tegentreffer. “Wij kunnen de punten nog wel gebruiken in de strijd tegen degradatie en dus ga je wat meer uitstappen. Tubantia bleef het balletje gewoon rustig rondspelen en hun organisatie staat gewoon heel goed. Door de grote hoeveelheid geduld kregen zij steeds wat meer kansen en daardoor viel uiteindelijk de 2-0. Vanaf dat moment weet je wel dat het gespeeld is.”

In de slotfase speelden beide ploegen de wedstrijd rustig uit. Tubantia was waarschijnlijk al enigszins bezig met het kampioensfeest en Lemelerveld wist dat er niets meer te halen was. Door een foute terugspeelbal van één van de Lemelervelders werd het 3-0 en kon de kurk van de fles bij Tubantia.

Door de overwinning van Overwetering vandaag is Lemelerveld gezakt naar plaats elf in de Tweede Klasse H en dat betekent aan het eind van het seizoen nacompetitie. De ploeg van Duim speelt de komende weken nog tegen Wijhe’92, KOSC en Achilles’12 en de punten zijn nog hard nodig. Te beginnen komend weekend thuis tegen Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.