lemelerveld met 3 1 langs wijhe

In klasse 2J heeft Lemelerveld in eigen huis met 3-1 gewonnen van Wijhe. Qua posities op de ranglijst kan dit een verrassende uitsloeg genoemd worden. Wijhe bezette voor aanvang de achtste positie terwijl Lemelerveld op de elfde positie stond met tien punten minder.

Lemelerveld begon de wedstrijd goed en Wijhe had het dan ook lastig. Het wachten op het eerste doelpunt duurde niet lang. Na een kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong. Voetballend werd Wijhe zo nu en dan gevaarlijk door afstandschoten, maar het was Lemelerveld dat de voorsprong via Wesley Vlierman verdubbelde. De ruststand was 2-0.

Na rust ging de thuisploeg op zoek naar de derde treffer en waren er voldoende kansen op die treffer. Voetbalwetten zeggen ons echter dat het doelpunt dan aan de andere kant valt. Dat gebeurde ook. Door een penalty in de 77e zorgde Wijhe voor de aansluitingstreffer en het leek spannend te worden. De doelman van Wijhe gooide roet in het eten door een rode kaart te pakken en daarmee een penalty tegen te krijgen. De grensrechter die ook keeper van het tweede elftal is kleedde zich om en leek de held te worden door de penalty te stoppen. Een minuut later ging hij echter opzichtig in de fout en kon Wesley Vlierman eenvoudig binnentikken. Hiermee werd de eindstand op 3-1 bepaald.

Volgende week speelt Wijhe de thuiswedstrijd tegen Achilles ’12. Lemelerveld speelt dan thuis tegen KOSC.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.