leden kiezen voorzitter huurvereniging salland

Het bestuur van Huurdersvereniging Salland heeft voor donderdag 30 april een extra ledenvergadering uitgeschreven. Tijdens deze vergadering zullen de leden bepalen wie zij aan het roer van de uurdersvereniging willen hebben.

Het bestuur van Huurdersvereniging Salland heeft begin maart in meerderheid besloten voorzitter Willy Lourenssen uit het lidmaatschap van de huurdersvereniging te ontzetten en daarmee uit zijn functie te ontheffen. Lourenssen heeft gebruik gemaakt van zijn recht om bij de algemene ledenvergadering hiertegen in beroep te gaan.

Daarom wordt er een extra ledenvergadering georganiseerd op donderdag 30 april om 14.00 uur in het Annahuis aan de Plas 8 in Raalte. Tijdens deze vergadering zal het enige agendapunt zijn: is de ontzetting van Lourenssen uit het lidmaatschap terecht?

In de uitnodiging aan de leden gaat het bestuur van HVS nogmaals kort in op de redenen van de ontzetting uit het lidmaatschap van Lourenssen. Het bestuur heeft gekozen voor een middagvergadering omdat het verleden heeft geleerd dat op dat tijdstip de hoogste opkomst is te verwachten. Leden die niet bij de vergadering aanwezig kunnen zijn, maar wel hun stem uit willen brengen, kunnen een ander lid machtigen dat namens hen te doen. De statuten van de huurdersvereniging maken het mogelijk dat ieder aanwezig lid een extra stem kan uitbrengen namens maximaal één ander lid.

Daarvoor moet er een volmacht worden gegeven. Het formulier waarmee dit kan, is af te halen op het kantoor van HVS aan de Marktstraat 65 in Raalte of te downloaden op eerstehulpbijhuren.nl/salland .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.