leden huurvereniging sturen bestuur weg

Lourenssen werd in maart door het bestuur van de Huurdersvereniging Salland aan de kant gezet, omdat hij zich niet aan afspraken gehouden zou hebben. Ook had hij volgens het bestuur zonder toestemming een deel van het budget opgemaakt, werkte hij als alleenheerser en stelde hij zich op als tiran.

Lourenssen liet het er echter niet bij zitten en vocht zijn ontslag aan. Dat zou namelijk niet volgens de regels zijn verlopen. Een bijzondere Algemene Ledenvergadering moest uitkomst brengen. Het bestuur van Huurdersvereniging Salland kondigde aan op te stappen als de ledenvergadering besloot dat de weggestuurde voorzitter Willy Lourenssen mocht blijven. Dat gebeurde donderdag, Lourenssen werd in het Annahuis in Raalte gesteund door een grote meerderheid van de

aanwezigen.

Slechts een bestuurslid zegde toe te willen blijven als Willy terugkwam: Hans Beldman. Het bestuur van de Huurdersvereniging bestaat nu dan ook uit twee personen. Dat is niet genoeg om besluiten te kunnen nemen, want de regels van de huurdersvereniging schrijven voor dat er minimaal vijf mensen in het bestuur moeten zitten. Lourenssen moet nu dus snel op zoek naar medestanders.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.