landstede krijgt certificaten gezonden school

Landstede heeft donderdag in het kader van De Gezonde School, negen deelvignetten ‘Bewegen & Sport’ en ‘ Voeding’ in ontvangst mogen nemen. Landstede MBO kreeg de deelvignetten uitgereikt voor vijf van haar locaties en is de eerste mbo-school in Nederland met de deelvignetten Voeding én Bewegen & Sport.

Tijdens de Conferentie Sport & Gezondheid werden de vignetten officieel aan CvB-voorzitter Theo Rietkerk uitgereikt door Ina van Oostbrugge en Maike Smeenk van de GGD IJsselland.

De Gezonde School is een initiatief van twintig landelijke gezondheidsorganisaties. Landstede was vanaf het eerste uur betrokken bij het behalen van de vignetten en staat nu met maar liefst vijf schoollocaties en negen vignetten op de lijst. Het gaat om de locaties Dokterspad, Rechterland en Fuchsiastraat in Zwolle en de locaties in Raalte en Harderwijk. Met de vignetten laten de schoollocaties zien dat zij vooruit lopen als het gaat om de gezondheid van studenten en medewerkers. Zij mogen de vignetten op de gevel tonen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.