koffieconcert de bergklanken en accordeola

Als vaste gebruikers van Elckerlyc geven muziekvereniging De Bergklanken & accordeonvereniging Accordeola op zondagochtend een koffieconcert in Elckerlyc. Tijdens dit concert zullen beide verenigingen u in een uurtje laten horen wat zij muzikaal te bieden hebben. Dat uurtje zal zijn op zondag 26 april.

De leden van accordeonvereniging Accordeola zijn afkomstig uit Luttenberg en omstreken en spelen al jaren samen. De vereniging zelf bestaat volgend jaar al 60 jaar. Accordeola treedt op bij allerlei gelegenheden, onlangs nog bij de kerstnachtmis in Luttenberg, maar ook tijdens de muziekestaffette, verzorgingstehuizen, samen met zangkoren of bij evenementen. Dit jaar sluit Accordeola de reeks “muziek onder de trap” af op 18 juni in het gemeentehuis van Nijverdal.

Het repertoire is erg afwisselend en bestaat uit een mix van klassiek, modern en pop. Kortom laat u verrassen tijdens het koffieconcert.

Net zoals Accordeola verleent De Bergklanken muzikale begeleiding bij allerlei gelegenheden in en buiten Luttenberg, zoals Palmpasen, Koningsdag, de optocht van het Luttenbergs Feest, Stöppelhaene, Carnaval en de Sinterklaasintocht.

In 2014 vierden De Bergklanken hun 35-jarig jubileum. Dit deden zij onder andere met een concert in Elckerlyc. Voor dit koffieconcert hebben wij een programma samengesteld waarbij de drumband en fanfare zowel gezamenlijk als afzonderlijk vlotte popnummers laten horen. Tussentijds zullen de blokfluitleerlingen ook van zich laten horen.

De koffie staat om 10.30 uur, de entree is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.