jacqueline govaert en lohues naar raalte

Het HOFtheater is heel erg trots Jacqueline Govaert te mogen ontvangen. Niet eerder bezocht ze het theater in Raalte. Al haar hele muzikale leven krijgt Jacqueline Govaert dezelfde vragen. Mis je Krezip? Hoe was het om zo nauw samen te werken met je familie? Hoorde je zelf ook dat die cello zo vals was op Pinkpop? Wat is er veranderd nu je moeder bent? Wie snijdt het vlees aan tafel als jij op het podium staat? Solo, in het theater is voor Jacqueline dé plek om op intieme wijze antwoord te geven op deze en andere vragen over haar songs, muzikale heden en verleden. Dit doet ze op zaterdag 12 december 2015.

Daniël Lohues

Iedere voorstelling van Daniël Lohues in het HOFtheater is standaard volle bak. Zijn voorstellingen staan dan ook garant voor prachtige luistermuziek in een warme setting. Daniël gaat, zoals altijd met alles, verder waar hij gebleven is. Songs over wat hij ziet en voelt. Verhalen over de dingen achter of voor de liedjes. Net als in het leven, je weet nooit precies wat er komt. De voorstelling van Daniël Lohues vindt plaats op donderdag 17 maart 2016.

Michael Prins

Afgelopen jaar stond hij al in een uitverkocht HOFtheater met Douwe Bob, aankomend seizoen komt Michael Prins met zijn eigen voorstelling. De Haarlemse singer-songwriter won in 2013 de tweede editie van Giel Beelen’s ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Hierna volgden de successen zich voor Michael Prins in rap tempo op. De voorstelling van Michael belooft een intiem en tegelijk adembenemend optreden te worden, waarin z’n sobere en fragiele songs helemaal tot hun recht zullen komen. Zijn voorstelling vindt plaats op zaterdag 9 april 2016.

HOFgenoot worden

HOFgenoten zijn vrienden van het HOFtheater en betalen € 25 per seizoen. In ruil daarvoor krijgen ze voorrang op het bestellen van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Deze voorrang loopt van 12 t/m 21 mei. Iedereen kan HOFgenoot worden, door zich aan te melden via staging2.hofinsalland.nl.

Voorverkoop

In de week van 18 mei wordt de programmakrant van het HOFtheater huis-aan-huis verspreid in de gemeente Raalte. De voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start op vrijdag 22 mei om 10.00 uur. Kaarten kunnen dan besteld worden via staging2.hofinsalland.nl. Daarnaast kan er van 22 t/m 29 mei telefonisch en aan de kassa van het HOFtheater worden besteld tussen 10.00 en 12.30 uur (m.u.v. zondag).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.