inloopbijeenkomst agrarisch natuurbeheer

Met ingang van 1 januari 2016 komt er een nieuw subsidiestelsel voor het agrarisch natuur en landschapsbeheer in Nederland. In het Vechtdal werken de ANV’s Ommer Marke en in Hardenberg Stichting Vitaal Platteland (SVP) samen binnen de coöperatie Collectief Midden Overijssel (CMO).

Op 13 april om 20.00 uur is bij restaurant De Poppe aan de Holterweg 23 in Markelo een informatie- bijeenkomst voor het gehele gebied van CMO over het nieuwe stelsel. Tijdens deze bijeenkomst wordt verteld wat het nieuwe stelsel inhoudt, hoe de organisatie is geregeld, welke pakketten er mogelijk zijn en hoe de procedure in elkaar zit.

Als vervolg op deze algemene bijeenkomst organiseren de ANV’s: De Ommer Marke, SVP Hardenberg en Land & Schap (gemeenten Hardenberg, Ommen, Dalfsen, Twenterand, Hellendoorn en Rijssen-Holten), op 20 april een inloop bijeenkomst waar men een voorintekening kan doen om zijn belangstelling voor agrarisch natuurbeheer kenbaar te maken. Op deze inloopbijeenkomst kan men ook terecht voor meer info over het nieuwe stelsel van agrarisch natuurbeheer.

Mede op basis van de aanmeldingen worden keuzes gemaakt om het budget zo effectief mogelijk in te zetten. Hebt u belangstelling geef dat dan door! Neem zo mogelijk een kaartje mee met uw gronden.

De inloopbijeenkomst is op maandag 20 april van 15.00 uur tot 21.00 uur in de vergaderruimte van melkveehouder Bram de Vos, Vilstersestraat 28, 8151AA, Lemelerveld. Diegene die deze dag verhinderd zijn, maar toch een inloopbijeenkomst willen bezoeken kunnen terecht op 21 april bij Groen Salland en op 23 april bij Zuidwest Twente. De locaties zijn te vinden op de website staging2.collectiefmiddenoverijssel.nl Meer info bij Jan Hulsink , 0572-371407 – j.hulsink@zonnet.nl of Paul ten Velde, 06-52694973 – paul@dewateregge.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.