ichtus trots op deelnemers schoolvoetbal

Zoals ieder jaar deden wij, CBS Ichthus uit Lemele, ook in 2015 mee aan het schoolvoetbaltoernooi met een jongens- en een meisjesteam. De lat lag erg hoog, omdat de jongens bij winst de wisselbeker mochten houden. Jammer genoeg lukte het niet om de finale te halen. Er werd geen wedstrijd verloren en maar liefst 14 doelpunten gescoord, maar de Kardoen scoorde er nog meer en daarmee werden zij eerste in de poule. Toch een geweldige prestatie van de jongens.

De meiden wonnen hun eerste 3 wedstrijden in de poule, waarmee zij in eerste instantie bovenaan stonden. De organisatie had echter bedacht dat de nr 1 en 2 van de poule nog een extra wedstrijd tegen elkaar mochten spelen. De winnaar hiervan zou dan doorgaan. Deze wedstrijd werd door onze meiden verloren, maar ondanks dat hebben zij het ook geweldig gedaan!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.