huldigingen muziekvereniging salland

Theo Kortstee en Hans Oosterwijk zijn gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap bij Muziekvereniging Salland. Koen Lipman kreeg een speld voor 25 jaar lidmaatschap.Wethouder Hiemstra overhandigde Theo Kortstee en Hans Oosterwijk een vergulde penning en bijbehorend certificaat voor hun 50 jarig lidmaatschap. Daarnaast ontving Kortstee een schilderij als aandenken voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging. Kortstee verzorgde de koffie in de pauzes. De huldigingen vonden plaats in de pauze van een uitvoering van de muziekvereniging met St. Caecilla.

De bezoekers konden in het Dorpshuis genieten van een muzikale show rondom het thema Night of the Lierderproms. Tijdens de aftrap speelden de drukbands en fanfares van beide verenigingen het nummer ‘Don’t Stop Till Yout Get Enough’ van Michael Jackson. Tijdens de show liet ook de opleidingsjeugd van Lierderholthuis zich zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.