huijsmans snelste meisje van noord nederland

Een dik ingepakt meisje stond vorig jaar januari aan de start van de Ten Broeke Crossloop in haar woonplaats. Nu, vijftien maanden later, loopt Naëll Huijsmans uit Lemelerveld in Rotterdam naar de negende plaats op de 1 kilometer meisjes tot en met 8 jaar. Goed voor de titel in de categorie ‘meisjes 7 jaar Noord Nederland’. En zondag werd ze vijfde op de IJsselloop in Deventer in de categorie meisjes 1-8 jaar op de ruime kilometer met een gemiddelde snelheid ruim 14 km/u.

Ze is zeven jaar jong en heeft inmiddels een imposante erelijst opgebouwd, waaronder vorig jaar eerste plaatsen op de IJsselloop, de Almere cityrun, Hardenberg cityrun, Dalfsen loopfestijn en een tweede plek op de plaatselijke eiberrun. Naast de grote loopevenementen is Naëll ook actief aanwezig bij crosslopen in de regio en dat doet ze zeker niet onverdienstelijk.

Sinds begin februari is Naëll lid van ASV Atletics in Nijverdal, waar ze haar debuut meteen verzilverde tijdens de openingswedstrijd op 4 april met een gouden plak op de 600 meter meisjes 2007 in een tijd van 2:24:9 min. Hiermee scherpte ze haar persoonlijke record aan met een gemiddelde snelheid van 15 km/u.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.