het koloriet beleeft een bijzondere vrijdag

Afgelopen vrijdagavond was er een lentefair op Het Koloriet en op diezelfde avond moest het jongensteam de finalewedstrijd spelen van het Hans Visscher Schoolvoetbaltoernooi.

Het begon om half vijf met de lentefair. Het hele plein stond vol met vrolijke kramen en partytenten. Er waren kramen met creatieve werkjes van de kinderen. De bloemstukjes, spiegels, bezems en waxinelichtjes vonden gretig aftrek. Even verderop in een partytent konden je nagels worden gelakt of je kon een kleurige glittertattoo laten zetten. De kinderen en hun ouders konden deelnemen aan verschillende spellen. Ook aan de inwendige mens was gedacht. Mosterdsoep of een broodje hamburger, het was er allemaal. Verder ontbrak het rad van fortuin natuurlijk niet. Dankzij vele sponsoren waren er prachtige prijzen te winnen.

Er hing een vrolijke sfeer op het plein, waar zelfs een ritje op een pony kon worden gemaakt. Veel ouders, opa’s en oma’s brachten een bezoekje aan de fair. Er hing ook een soort van vrolijke spanning, want zo tegen kwart voor zeven werd het een stuk rustiger op het plein. Veel kinderen en ouders waren vertrokken naar het tweede spannende evenement van deze vrijdag: De finalewedstrijd van het schoolvoetbaltoernooi.

Toen rond acht uur bleek dat deze wedstrijd was gewonnen met 5-1 van de jongens van de Kardoen, kon de dag niet meer stuk. De jongens maakten een overwinningstochtje in een speciaal aangerukte kar met trekker. Ze reden ook langs hun school, waar de laatste bezoekers van de fair langs de stoep stonden om ze toe te juichen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.