Home / archiefcentraal / het bosteam in een nieuw tenue gestoken

het bosteam in een nieuw tenue gestoken

Het Bosteam uit Heino heeft afgelopen maand een nieuw tenue ontvangen van hun Zieleman installatie en Ogink Asperges uit Raalte. Het Bosteam, bestaande uit leden van de familie Bos uit Heino, gooit jaarlijks hoge ogen bij vele recreatievolleybaltoernooien in Salland.

Diverse malen ging het fanatieke team met prijzen aan de haal. Door deze sportieve prestaties bood Zieleman en Ogink spontaan de familie Bos een nieuwe tenue aan. De familie is erg blij met deze geste en bedankt de sponsor.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.