hennie koolhof 40 jaar vrijwilliger feest

Hennie Koolhof viert dit jaar zijn veertigjarig jubileum als speler, trainer, grensrechter en coach bij de senioren van Rohda Raalte. Hij kwam vanuit Marienheem (toen nog in zwart-wit) naar Raalte.

Koolhof heeft vele talenten en generaties onder handen gehad bij Rohda. Hij heeft binnen de vereniging in vele disciplines uitgeblonken, jarenlang meegewerkt bij de oud-papierploeg die op vele zaterdagochtenden in Raalte langs de huizen ging om papier op te halen voor de club. Hij is trainer geweest van vele jeugdteams en is ook actief geweest als scheidsrechter voor zowel jeugd als senioren.

Ook is hij al Vrijwilliger van het jaar geweest van Rohda. Inmiddels is hij werkzaam binnen de Ontspanningscommissie binnen Rohda. Deze zet zich onder andere in voor het Sinterklaasfeest voor de jeugd. Hij is al jaren trainer/leider. Dit jaar van Rohda 9, succesvol, want ze zijn al jarenlang in de onderste regionen geëindigd. Een aantal (oud) spelers van dit befaamde team binnen de club wilde dit jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan en heeft besloten om een surpriseparty ter ere van Hennie te organiseren. Deze vindt zaterdag 18 april plaats.

Bij dezen een oproep aan alle oud-spelers en voetbalvrienden van Hennie om dit heuglijke feit samen te vieren.

Datum : Zaterdag 18 april

Tijd : 18.00 uur

Locatie : Kantine Rohda Raalte

Feestcommissie “40 jaar Team Koolhof” – 40jaarcoach@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.