heino vocaal in race cultuurprijs

Er zijn weer vier nominaties van de Cultuurprijs Raalte bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de eerste vier genomineerden, die elk een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Bij deze wordt een genomineerde voorgesteld.

Muziekvereniging Ons Genoegen nomineert in de categorie muziek: Heino Vocaal.

Han Holtkuile over hun keuze: het meer dan 90-jarige kerkkoor “Looft den Heer” is in staat gebleken zich open op te stellen voor andere zangers en een ander publiek. Het koor heeft het repertoire van geestelijke liederen ter begeleiding van kerkdiensten weten om te zetten in een volstrekt andere focus, zoals Die Liebeslieder van Brahms. Een culturele verrijking waarbij ze voortdurend zoekt naar samenwerking met andere musici en zang genres. Kortom, Heino Vocaal ontwikkelt zich projectmatig en in volledige openheid in een vernieuwende, toch dorpse, samenleving.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.