heino verliest van koploper

Op het eigen sportpark De Kampen is Heino er vanmiddag niet in geslaagd te stunten tegen koploper Alverna. De bezoekers vertrokken met een 0-2 overwinning weer richting Zuid-Gelderland.

Op een zonovergoten sportpark wist Heino de bezoekers aanvankelijk goed tegenstand te bieden. In de eerdere confrontatie tussen beide teams won Heino verrassend, dus Alverna was gewaarschuwd. Na een goed halfuur spelen leek de thuisploeg op een 0-1 achterstand te komen, maar de goal van Alverna werd echter afgekeurd.

In de 42e minuut was het wel raak voor de bezoekers. Sven van Gelder schoot Alverna op een voorsprong en dit was tevens de ruststand. Voor Heino was er op dat moment nog niets verloren, maar toen Jihad Ochene tien minuten na rust de 0-2 scoorde, was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld.

Ondanks de nederlaag van vanmiddag zet Heino toch een grote stap richting direct lijfsbehoud in 1E. De ploeg van Lobbert staat momenteel op een veilige negen plek, maar volgende week gaat Heino op bezoek bij nummer tien Rood Wit. Het gat met de gevaarlijke elfde plek is zes punten, dus er lijkt niets aan de hand voor de mannen van Lobbert. Heino zal volgende week alle zeilen bijzetten om op eigen kracht dat ene puntje binnen te halen dat nog nodig is voor directe handhaving in de Eerste Klasse.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.