heino neemt zwaarbevochten punt mee uit ressen

Heino speelde dit weekend met 1-1 gelijk bij SC Bemmel. De ploeg van Marc Lobert kwam nog wel voor in Ressen, maar met een gelijkspel mag de ploeg zeker niet ontevreden zijn.

Heino had het moeilijk in het eerste deel van de eerste helft. De ploeg moest hard werken om Bemmel partij te geven. Pas na een halfuur spelen kwam Heino beter in de wedstrijd en liet het zich aanvallend ook meer gelden. Een grote kans werd na een goed halfuur om zeep geholpen. Tot aan de rust verschuift het wedstrijdbeeld. Waar Bemmel in het eerste deel sterker was, nam Heino in het tweede deel va de eerste helft de wedstrijd meer en meer over. Gescoord werd er helaas niet in de eerste helft.

Na de rust komt Heino op voorsprong. De openingstreffer in de 62e minuut wordt gemaakt door Robin Gerritsen op aangeven van Remco Beumer. In het restant dringt Bemmel aan en die inzet wordt beloond. Bemmel komt op gelijke hoogte. De thuisploeg krijgt zelfs nog een penalty, maar de strafschop komt op de paal. In de laatste minuten leveren beide ploegen veel strijd, maar na negentig minuten worden de punten gedeeld.

Heino speelt volgende week op het eigen sportpark. Dan komt koploper Alverna langs op De Kampen. Een interessant duel, want Heino won de vorige wedstrijd met 1-3. Robin Gerritsen maakte destijds in november een hattrick.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.