heeten zet concurrent eenvoudig aan de kant

S.V. Heeten boekte zondagmiddag een belangrijke en eenvoudige overwinning op concurrent ZVV’56. De ploeg Marco Onderberg versloeg de bezoekers met 5-1.

Na een kwartier zette Alexander Ruiter namens S.V. Heeten de thuisploeg op voorsprong. Vijf minuten voor het rustsignaal kreeg de thuisclub de kans de score te verdubbelen via een strafschop. Alexander Ruiter nam plaats achter de bal en faalde niet. Op slag van rust besliste Niek Brinkhof de wedstrijd door het derde doelpunt in de eerste helft tegen de touwen te schieten.

Na rust waren beide ploegen in evenwicht maar S.V. Heeten bouwde na een uur opnieuw de score uit, ditmaal via Chiel van Dartel. Kocak deed namens ZVV’56 wat terug, maar wist dat de wedstrijd al gespeeld was. Alexander Ruiter scoorde vijf minuten voor tijd zijn derde van de middag en bracht de eindstand op 5-1.

Drie belangrijke punten voor de ploeg van Onderberg in de strijd om nacompetitie te voorkomen. 23 april speelt Heeten haar volgende wedstrijd. Beekbergen is dan de tegenstander. De vorige ontmoeting tussen beiden eindigde in 1-0 in het voordeel van Beekbergen.. S.V. Heeten kan dankzij de overwinning van zondagmiddag met een goed gevoel naar de volgende wedstrijd toeleven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.