handbal spannende ontknoping eerste klasse

In de Eerste Klasse is er dit weekend een zeer spannende titelstrijd tussen drie teams. Met nog slechts één wedstrijd te spelen komen Overwetering, Groessen en Kwiek 3 allemaal nog in aanmerking om kampioen te worden.

Overwetering leek na een half seizoen te hebben gespeeld al richting het kampioenschap te gaan. De dames hadden een ruime voorsprong op haar concurrenten. Overwetering wist de voorsprong echter niet vast te houden en verloor een paar cruciale wedstrijden tegen teams die veel lager op de ranglijst stonden. Hier konden Groessen en Kwiek 3 van profiteren, waardoor er in het laatste speelweekend nog van alles mogelijk is. Op dit moment heeft Kwiek 3 de beste papieren. De dames staan eerste en bij een overwinning zijn zij zeker van het kampioenschap. Voor de dames van Kwiek 3 staat dit weekend de wedstrijd tegen E&A 2 in Arnhem op het programma. Het is stugge ploeg die op een vijfde plaats staat op dit moment. Overwetering en Groessen spelen in de laatste wedstrijd tegen elkaar.

Er zijn verschillende scenario`s mogelijk:

Scenario1: Bij winst voor Kwiek 3 is het kampioenschap beslist en gaat de titel naar Raalte.

Scenario2: Speelt de Raalter ploeg gelijk dan is er nog steeds van alles mogelijk. Weet Groessen of Overwetering te winnen dan is deze ploeg kampioen. Wanneer de wedstrijd Groessen – Overwetering ook in gelijkspel eindigt, dan is Kwiek 3 alsnog kampioen.

Scenario3: Bij een verlies van Kwiek 3, dan wordt Overwetering of Groessen kampioen. Bij een gelijkspel of overwinning is Overwetering kampioen.

wedstrijdprogramma

11 apr 19:00 uur E&A DS2 – Klink Nijland/Kwiek DS3

11 apr 19:00 uur Groessen DS1 – Overwetering DS1

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.