handbal seizoensoverzicht tweede divisie b

Dit seizoen draaide Klink Nijland Kwiek 2 goed. De ploeg van Henk Woudstra, die volgend jaar het eerste gaat coachen samen met Monique Swartjes, promoveerde vorig jaar naar de Tweede Divisie en eindigde dit jaar keurig in de middenmoot. De ploeg begon dit seizoen uitstekend en stond even zelfs aan de top van de ranglijst. De dames wisten dit niet vol te houden en zakten snel weg op de ranglijst. De ploeg uit Raalte speelden een paar keurige wedstrijden, met onder ander het mooie resultaat tegen Nieuw Heeten. In deze laatste speelronde nemen ze het op tegen kampioen V.Z.V. De dames kunnen eventueel nog plek zakken, maar eindigen dan nog op een keurige zevende plek.

Voor Nieuw Heeten was het dit seizoen het tegenover gestelde. De ploeg kwam uit de Eerste Divisie en zag een aantal spelers vertrekken. Ze hadden een moeilijke seizoen en bivakkeerden lang onderin en moesten oppassen niet te gaan degraderen. Maar in het laatste gedeelte van het seizoen wisten de dames zich te verbeteren en kwamen de punten weer binnen. Ze staan nog wel op een tiende plek op de ranglijst, maar kunnen niet meer degraderen. Ze kunnen eventueel nog plaats stijgen, maar dan zal er wel gewonnen moeten worden van de nummer twee D.S.O.

Wedstrijdprogramma:

11 apr 20:15 uur D.S.O. DS1 – Nieuw Heeten DS1

11 apr 20:30 uur Maedilon / V.Z.V. DS1 – Klink Nijland/Kwiek DS2

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.