handbal overzicht laatste speelronde hoofdklasse

De hoofdklasse was al voor de laatste speelrondes al beslist. Voorwaarts is kampioen van de Hoofdklasse B en gaat playoff wedstrijden spelen met de andere 4 hoofdklassen voor een plaats in de Tweede Divisie. Het seizoen was heel lang spannend. Drie teams hadden lang zicht op kampioenschap, Voorwaarts, Wijhe en LHC steden met elkaar om de titel. Lang leek het er op dat Wijhe de beste papieren had, maar wist de tweede wedstrijd van Voorwaarts niet te winnen. Daarna bleef de ploeg dure punten verliezen, waardoor het kampioenschap verkeken was. Ook LHC had nog een kans om kampioen te worden, maar door een dure nederlaag tegen Heeten was dat sprookje ook afgelopen. LHC en Wijhe kunnen niet meer zakken en stijgen. Daardoor is de top drie bekend. Voorwaarts is de nummer één, gevolgd door Wijhe en als derde eindigt LHC.

In de staart van de Hoofdklasse B is er voor Haarle het één en ander nog mogelijk. De ploeg staat op dit moment op een laatste plaats, maar heeft nog een kleine kans om zich rechtstreeks te haven. Dan moet er ruim worden van OBW. De dames staan 2 punten achter en moeten met 15 doelpunten verschil winnen. Ook zijn ze afhankelijk van HVBS. Weet die ploeg te winnen dan moet Haarle mogelijk nacompetitie spelen om zich te blijven handhaven. Er moet dit weekend gewoon gewonnen worden om nog een kans te hebben.

programma:

11 apr 19:00 uur Wesepe DS1 – Keukenland/Wijhe ´92 DS1

11 apr 19:15 uur Haarle/Auto Service DS1 – OBW DS1

11 apr 20:15 uur Plus Severijn/Heeten DS1 – Lettele DS1

12 apr 13:15 uur Auto van Ewijk/LHC DS1 – van Niel/Voorwaarts DS1

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.