hamid zarbaf van rohda naar hhc

Hamid Jafar Zarbaf verlaat aan het einde van het seizoen Rohda Raalte om te gaan spelen voor topklasser HHC Hardenberg. Zarbaf had zijn contract bij Rohda al getekend maar mag van de club uit Raalte toch vertrekken.

“Wij weten dat Hamid ambitie heeft en we gunnen hem deze stap. We wilden hem ook niet tegenhouden”, zegt Martin Drent in een reactie.

“Hamid heeft zich goed ontwikkeld bij ons. Door de blessure van Maurice Tepperik kwam hij centraal achterin te staan. Hij heeft het een tijdje lastig gehad maar het ook ontzettend goed opgepakt. Hamid kan de beste centrale verdediger van de Topklasse worden””, looft Martin Drent zijn pupil.

Drent kan dus op zoek naar opvolgers. De coach van de Raaltenaren weet dat hij geen spelers uit de hoofdklasse kan halen. Afgelopen week was Drent op zijn vrije zondagmiddag bij Turkse Kracht – Beekbergen. “Daar liepen twee interessante spelers. Één heeft ons niveau, de ander moet zich ontwikkelen. Maar Rohda staat bekend om spelers die zich bij ons ontwikkelen. We raken niet voor niets vijf basisspelers kwijt”, aldus Drent.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.