hage en strijker in race cultuurprijs

Er zijn weer vier nominaties van de Cultuurprijs Raalte bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de eerste vier genomineerden, die elk een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Bij deze wordt een genomineerde voorgesteld.

Bernadette Tulling nomineert in de categorie beeldende kunst en literatuur: Marian Hage en Inge Strijker.

Bernadette over haar keuze: dit duo combineert schilderen/tekenen (Marian) met schrijven (Inge). Allebei met een humoristische knipoog. Zo maken ze gedichtjes, spreuken, tegeltjes waarvan je gaat glimlachen. Ze vullen elkaar hierbij perfect aan, echt een voorbeeld van één en één is drie. Een verrassende combinatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.