haarle wint met hakken over de sloot

Op bezoek bij de nummer laatst in de Vierde Klasse H won Haarle vandaag nipt met 1-0. Het spel was niet best, maar de drie punten gaan mee naar huis.

De wedstrijd tussen beide teams werd afgewerkt op sportpark Keizerslanden en was niet van hoogstaand niveau. De bezoekers wisten het IJsselstreek niet lastig te maken op het slecht bespeelbare veld. De thuisclub creëerde echter maar weinig kansen, waardoor Haarle betrekkelijk makkelijk overeind bleef.

Na een matige eerste helft gingen beide ploegen de rust in met een 0-0 stand. Na rust was het de bezoekende club die de score wist te openen. Uit een voorzet van Jari ten Have wist Erik Westendorp de 0-1 tegen de touwen te werken. Haarle had nog wel mogelijkheden om de score te vergroten, maar legio kansen werden gemist.

Door deze overwinning blijft Haarle aansluiting houden met de bovenste ploegen en daardoor blijft de ploeg van Richard Smit ook in het spoor van nacompetitie om promotie. Komend weekend gaat Haarle op bezoek bij OVC’21, dat de punten nog wel kan gebruiken. Om in het spoor van de bovenste ploegen te blijven, moet Haarle de volle buit pakken, maar dat wordt ongetwijfeld geen makkelijke opgave.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.