Home / archiefcentraal / haarle van bezetting naar vrijheid gepresenteerd

haarle van bezetting naar vrijheid gepresenteerd

Donderdag is het boek ‘Haarle van bezetting naar vrijheid’ gepresenteerd in de ZININbibliotheek in Haarle. Het eerste boek werd in ontvangst genomen door burgemeester Raven van de gemeente Hellendoorn. Het boek bevat verhalen van Haarlenaren over hun belevenissen in de Tweede Wereldoorlog.

De presentatie vond plaats op de dag dat het precies 70 jaar geleden is dat Haarle bevrijd werd. Je kunt het boeken voor 10 euro kopen bij Stichting Marke Haarle, Spar Slettenhaar, Spijkerman in Haarle en bij Bruna in Raalte en Nijverdal.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.