grote drukte op dorsdag salland ploffers

De dorsdag van de Salland Ploffers wordt ieder jaar iets groter. In opzet, in deelname en in bezoek. Tweede Paasdag werden er rond de 2000 bezoekers geteld. Die kwamen af op de grote hoeveel trekkers en aanverwante plattelandsartikelen.

De dorsdag wordt al weer een paar jaar gehouden aan de Hogebroeksweg in Raalte op het erf van Harry en Geke Heuven. In alle vroegte ploffen de deelnemers hun machinerie naar een stekkie op erf of weiland om daarna de hele dag te showen hoe het vroeger zo ongeveer geweest moet zijn op het platteland.

Aan de foto’s van Alex Witteveen is verder te zien wat er allemaal te doen was.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.