grolsch blijft langer bierleverancier bij eagles

Grolsch heeft zijn contract als bierleverancier bij Go Ahead Eagles verlengd met een meerjarige overeenkomst.

Jelle Beuker, lid van het managementteum van GA Eagles, noemt het op de clubwebsite “schitterend nieuws”. Beuker: “Grolsch is al sinds 2001 aan onze club verbonden, dus dat zegt iets over het wederzijds vertrouwen in elkaar. We passen goed bij elkaar.”

Ook Edwin Blom, Directeur Verkoop bij Grolsch, laat op de website weten blij te zijn met de verlengde overeenkomst. “We vinden het geweldig om ook de komende jaren met Go Ahead samen op te trekken en elkaar waar mogelijk te versterken. We willen samen bouwen aan de toekomst van de club en het stadion, en de centrale rol die Go Ahead Eagles speelt voor Deventer en omgeving.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.