gratis genieten van 4devrijheid

“Als je zo’n dag organiseert met een breed programma voor alle doelgroepen moet je iedereen de kans geven om te komen,” is de verklaring van Hans Groen, voorzitter van Stichting Muziek over de IJssel die verantwoordelijk is voor 4deVrijheid.

De enige programmaonderdelen waarvoor een bijdrage wordt gevraagd zijn ‘Wandelen voor de Vrijheid (10 en 20 kilometer)’, ‘Fietsen voor de Vrijheid’ (35 en 65 kilometer) en ‘Toeren in Vrijheid’. Deelnemerskaarten voor de eerste twee sportieve activiteiten kosten 3,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Schulten Lederwaren in Raalte en De Smulbaai in Heino. Daarvoor ontvang je bij de start een herinneringsbutton en na afloop een consumptie.

‘Toeren in Vrijheid’ is speciaal bedoeld voor veteranen en ouderen uit de gemeente Raalte. Zij worden getrakteerd op een rit per luxe touringcar langs monumenten en historisch erfgoed in de regio. Vanwege de link met 70 jaar bevrijding mogen veteranen en ouderen van 70 jaar en ouder gratis mee. Overige ouderen en veteranen en begeleiding uit familie- of kennissenkring betalen 5 euro.

De termijn voor aanmelding is verlengd tot 3 mei. Je bent verzekerd van deelname door een mail te sturen naar: toereninvrijheid@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum.

Het is ook mogelijk om je telefonisch op te geven bij Benny Lindeboom, telefoon 0572 39 35 38 (uitsluitend op werkdagen tussen 19.00 uur en 20.00 uur).

Het programma van ‘4deVrijheid’

13.30 uur Start Seniorentocht ‘Toeren in Vrijheid’

15.45 uur Optreden mannenkoor ‘Roalter Jong’s’

15.45 uur Aankomst bevrijdingsvuur

16.00 uur Officiële opening ‘4deVrijheid’

16.15 uur Start ‘Wandelen voor de Vrijheid – 20 km.

16.15 uur Start kinderprogramma

16.30 uur Start ‘Fietsen voor de Vrijheid’ – 65 km. (toer)

17.00 uur Optreden kinderkoor ‘Discover’

17.45 uur Optreden coverband ‘On our six’

18.00 uur Start ‘Wandelen voor de Vrijheid’- 10 km.

18.30 uur Start ‘Fietsen voor de Vrijheid’ – 35 km. (toer)

18.30 uur Start ‘Fietsen voor de Vrijheid’- 65 km. (race)

20.15 uur Optreden popkoor ‘MuSing’

21.45 uur ‘4deVrijheid’ concert inclusief lasershow

22.45 uur DJ

Deelnemers en bezoekers van 4deVrijheid worden opgeroepen om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar het terrein bij De Leeren Lampe te komen. Wie met de auto komt, wordt verzocht om zoveel mogelijk gebruik te maken van de parkeergelegenheid op de Domineeskamp. Het festivalterrein is dan eenvoudig via de Brugstraat te bereiken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.