go ahead eagles gaat op trainingskamp

Nu nacompetitie niet meer te ontlopen is richt Go Ahead Eagles zich direct op de wedstrijden die de ploeg moet spelen in de play-offs tegen degradatie. Na de wedstrijd tegen FC Utrecht, die met 0-2 werd verloren, gaf Demmers aan dat hij en zijn ploeg weer op ‘nul’ gaan beginnen. Een trainingskamp, in de vorm van een paar dagen weg, moet de hoofden van Go Ahead Eagles-spelers fris maken voor aanvang van de nacompetitie.

“We gaan ons voorbereiden zoals we dat normaal voorafgaand aan een seizoen doen”, vertelt Demmers. “We gaan dan ook een paar dagen weg op trainingskamp om het hoofd vrij te maken en om te zorgen dat er rust in de ploeg komt.”

Waar de ploeg uit Deventer de tenten gaat opslaan is nog niet bekend, ook ontbreekt exacte data van het trainingskamp. Maar dat de spelers voor een paar dagen uit Deventer verkassen staat vast.

Meer foto's