gemeentebelangen vergadert op locatie

Gemeentebelangen Raalte vergadert op donderdag 9 april in Dorpshuis Liederholthuis. Vanaf 20.00 uur kan elke belangstellende aanschuiven. Een aantal organisaties, verenigingen en bedrijven is hiervoor recent uitgenodigd.

De agenda ligt niet op voorhand vast. Elk onderwerp dat de leefbaarheid in Lierderholthuis aangaat is bespreekbaar. Lidy Holtmaat organiseert de vergaderingen op locatie: “Het zijn interactieve bijeenkomsten. De vorige vergadering op locatie was in Luttenberg. Toen schoof in totaal zo’n twintig man bij ons aan. Zij brachten vijf nieuwe onderwerpen in die we ter plekke met hen hebben besproken.”

Mensen die niet per se zelf een onderwerp willen inbrengen zijn ook van harte welkom. De koffie zal er niet minder om smaken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.