geen finale voor heinose schooldammers

De twee teams die namens CBS de Gouden Emmer uit Heino deelnamen aan de landelijke halve finale schooldammen, hebben zich niet weten te plaatsen voor de finale.

Zaterdag deden twee teams van de Gouden Emmer mee. Het welpenteam (t/m groep 6) ging enigszins verzwakt door ziekte naar Hoogeveen. Helaas sloten de resultaten hierbij aan. Het eindresultaat was een 8e plaats.

In Wapenveld speelde het pupillenteam (t/m groep 8). Lang stond het team op een kansrijke plaats. In de laatste drie ronden tegen de toppers ging het echter mis. Daardoor kwamen de Heinoërs niet verder dan een vierde plaats met één puntje minder dan de nummer drie. Erg jammer, want een derde plaats gaf wel recht op een finaleplek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.