g voetbal rohda raalte bedankt sponsoren

Om sponsoren van het G-voetbal bij Rohda Raalte te bedanken is op zaterdag 18 april een reclamebord onthuld. Dat deden de spelers die G-voetbal spelen bij Rohda. Als verrassing kregen de G-voetballers een gatendoek aangeboden die ze in de goal kunnen hangen tijdens de trainingen.

Dit seizoen is Rohda Raalte gestart met een afdeling voor het G-Voetbal, waarbij de ‘G’ staat voor gezelligheid. Elke zaterdagmorgen trainen de jongens en meisjes met tussen 10 en 11 uur. Enkele weken geleden hebben ze hun eerste wedstrijd gespeeld tegen de G-voetballers van sv Colmschate en op 9 mei spelen ze een wedstrijd tegen de G-voetballers van DES uit Nijverdal. Alle spelers hebben inmiddels een echt Rohda tenue en de leiding heeft rode jassen gekregen. Ze zijn dus voor iedereen goed herkenbaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.