Home / archiefcentraal / fotos koningsloop wijhe

fotos koningsloop wijhe

De tweede Koningsloop door het centrum van Wijhe is droog verlopen. De lopers liepen van het Marktplein door de Kerkstraat en de Langstraat naar de Willem de Zwijgerlaan. Daarna vervolgden ze hun route over de Stationsweg en door het park van Het Weytendaal om vervolgens naar de Oranjelaan te gaan en door het park Wijhezicht. Er werd gelopen in drie groepen. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Een groep van jongeren tussen de 13 en 15 jaar en als laatst startte een groep van 16 jaar en ouder. Paul Draaijer was aanwezig en maakte foto’s.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.