flash zet henk en hennie in het zonnetje

Jaarlijks benoemd Volleybalvereniging Flash één van haar leden als ambassadeur van de vereniging onder de noemer ‘Lid van Verdienste’. Afgelopen zaterdag 18 april werd Henk de Boer vereerd met deze titel. Henk is meerdere malen per week te vinden bij Flash; of als speler van Heren recreanten of als overactief lid van de clubhuiscommissie. En naast deze twee activiteiten staat hij klaar voor allerlei hand- en spandiensten waar de vereniging hem nodig heeft.

Ondanks al zijn drukte voor de vereniging had De Boer zelf niet in de gaten dat deze benoeming er aan zat te komen, hij gaf in zijn woordje na ontvangst aan hier dankbaar voor te zijn. Ook nam hij van de gelegenheid gebruik om aandacht te vragen voor het tekort aan vrijwilligers.

Een tweede goede gewoonte van de vereniging is om aan het einde van het seizoen een ‘Supporter van het jaar’ te benoemen. Ditmaal viel de eer te beurt aan Hennie Kreule. Na zelf gevolleybald te hebben, stond zij vervolgens trouw aan de lijn bij haar eigen kinderen en nu bij haar kleinkinderen. Op alle fronten is zij intensief betrokken bij de vereniging geweest en nu krijgt zij de eervolle vermelding als ‘Supporter van het jaar 2014 – 2015’. Ook Hennie had deze benoeming totaal niet aan zien komen en was totaal verrast.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.