fietsexcursie rijkdom en verval ijssellandschap

IJssellandschap houdt op zondag 19 april de fietsexcursie Rijkdom en Verval. De excursie start bij de Oude Deventer begraafplaats aan de Diepenveenseweg. De kosten bedragen 6,50 euro inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via info@ijssellandschap.nl of 0570-635955.

Tijdens de drie uur durende excursie ga je met een gids langs landgoederen van IJssellandschap. Je zit de periodes van Rijkdom en Verval. De rode draad is het levensverhaal van twee bewoners van landgoed. Nieuw Rande in Diepenveen en Havezate de Haere in Olst. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.ijssellandschap.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.