Home / archiefcentraal / fietsexcursie rijkdom en verval ijssellandschap

fietsexcursie rijkdom en verval ijssellandschap

IJssellandschap houdt op zondag 19 april de fietsexcursie Rijkdom en Verval. De excursie start bij de Oude Deventer begraafplaats aan de Diepenveenseweg. De kosten bedragen 6,50 euro inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via info@ijssellandschap.nl of 0570-635955.

Tijdens de drie uur durende excursie ga je met een gids langs landgoederen van IJssellandschap. Je zit de periodes van Rijkdom en Verval. De rode draad is het levensverhaal van twee bewoners van landgoed. Nieuw Rande in Diepenveen en Havezate de Haere in Olst. Voor meer informatie kun je kijken op www.ijssellandschap.nl.

Lees ook

Eerste exemplaar fotoboek ‘Etty Hillesum en het IJssellandschap’ voor Jan Terlouw

WELSUM/DIEPENVEEN – Jan Terlouw heeft woensdag 17 november het eerste exemplaar van het nieuwe fotoboek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.