festivalgroep ralda vertrek naar china

De Festivalgroep van Ralda uit Raalte staat op het punt om te vertrekken naar China om daar deel te nemen aan het 33e China Luoyang Peony Culture Festival. In China representeren ze Nederland met een aantal Nederlandse choreografieën en natuurlijk gaat het Raalter Joapikstug ook mee.

Naast dat er gedanst wordt bezoekt de groep ook toeristische attracties, zoals de Verboden Stad, het Terra Cotta leger en de Chinese muur. De ontvangst is een diner met de traditionele peking eend en de reis wordt beëindigd met een tea-ceremony. De steden die worden aangedaan zijn Peking, Luoyang en Xi’an. Daartussen wordt gereisd met de nachttrein.

De achttien deelnemers vertrekken 6 april vanaf Schiphol en komen 17 april weer terug. Ben je benieuwd naar de avonturen van de Festivalgroep van Ralda of zou je zelf ook wel een mee willen op reis? Volg Ralda op Reis dan op [https://staging2.facebook.com/groups/ralda40jaar/]Facebook[/url] of kijk op staging2.ralda.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.