fc rdc best of the rest na winst op haarle

In een rechtstreeks duel tussen de nummer twee en drie van de Vierde Klasse H heeft RDC zich verzekerd van de tweede plek op de ranglijst. Achter kampioen Witkampers, de ploeg die dit seizoen veruit de beste was in de competitie, is de strijd nu dan ook gestreden. RDC won in eigen huis met 3-1.

Het eerste doelpunt van de middag werd gemaakt het met hoofd. Na een afgemeten voorzet kopte RDC de bal achter Haarle-doelman Willems. Dat gebeurde vlak voor rust en was tevens de tussenstand tijdens de theepauze.

Na een kwartier rust trapte Haarle af, maar was het RDC dat direct toesloeg. Door dom balverlies kon RDC simpel de score verdubbelen. Ongeveer zestien minuten later was het over en sluiten voor de bezoekers uit Haarle die zeer matig verdedigden. RDC kon vrij gemakkelijk een goede aanval opzetten en schoot de 3-0 tegen de touwen.

Het slotoffensief van Haarle kwam veel te laat. Tot een tegentreffer kwamen de bezoekers nog wel en het was Erik Westendorp die daarvoor zorgde. Uiteindelijk kwam Haarle niet verder dan 3-1 en verloor het van een effectiever RDC, waardoor de lakens bovenin zijn uitgedeeld. Door het verlies is Haarle zelfs de derde plek kwijtgeraakt. SV Zwolle staat nu een punt voor, nadat het met 0-0 gelijkspeelde tegen Broekland.

Beide teams zullen zich gaan richten op promotiewedstrijden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.