Home / archiefcentraal / expositie in de olmen nieuwleusen

expositie in de olmen nieuwleusen

Van mei t/m juli 2015 is er een expositie te zien van de schildersgroep van Landstede Welzijn Dalfsen in ‘de Olmen’, Oosterveen 21 te Nieuwleusen. Deze schildersgroep voor 55+ers staat onder de professionele leiding van Berta van Eerbeek.

De groep bestaat uit: Renske Huisman, Gerda Kappert, Frans Kappert, Ietje Kouwen-Kragt, Jan Stegeman en Henny Wielink. De cursisten laten zien wat zij het afgelopen seizoen geschilderd hebben met olieverf. Het zijn figuratieve schilderijen die zij vol enthousiasme hebben gemaakt. Drie cursisten hebben eerder met acrylverf gewerkt. De andere drie hadden nog nooit eerder geschilderd. Het werk van deze cursisten is de moeite waar om te bekijken.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.