experience outdoor in race voor cultuurprijs

Experience Outdoor is in de race voor Cultuurprijs Raalte. De eerste nominatie van de Cultuurprijs Raalte is daarmee bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de winnaars van de Cultuurprijs 2014, die elk in hun eigen categorie een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Deze week worden de eerste genomineerden voorgesteld.

De Wraak van Salland nomineert in de categorie muziek: Experience Outdoor.

Maurice Endeman over hun keuze: Experience Outdoor heeft zich in drie jaar gepositioneerd als een nieuw dance-festival in Raalte en is in korte tijd uitgegroeid tot een evenement met circa 1.000 bezoekers. De organisatie achter het festival (Roots Dance Events) wil dance in regio Salland een positieve impuls geven en slaagt hier in door (onder meer) de organisatie van Experience Outdoor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.