eerste huis de kleine hagen in dag geplaatst

In Laag Zuthem is het eerste huis in het plan ‘de Kleine Hagen’ in één dag geplaatst. De fundering was al eerder gestort.

“Het kwam voor velen als een verrassing. ’s Morgens hadden we nog een vrij uitzicht maar toen we thuis kwamen was de skyline altijd anders. De komende weken wordt dit huis verder afgewerkt en wordt begonnen met enkele andere huizen”, vertelt Gerlant Zielman.

Er is volgens Zielman al veel geplant en gezaaid. “ De nieuwe bewoners komen straks in een mooi aangelegd en afgewerkt plan. De nieuwe brug over de wetering schiet ook al mooi op. Begin mei begint de aannemer met het straatwerk volgens de projectleider van de gemeente Raalte. In dat plan worden twee, drie onder één kap huizen neergezet. Daar zijn al vier huizen van verkocht”, zegt Zielman.

“Het eerste blokje van drie werd al uitgegraven. Deze kavels worden verkocht onder voorwaarde van CPO. Kopers van deze kavels kunnen gezamelijk bepalen met welke aannemer ze in zee gaan. Zelf bouwen is ook een optie”, zegt Zielman.

Op staging2.raalte.nl/bestand/actuele-stand-verkoop-de-kleine-hagen kun je zien welke kavels nog te koop zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.