drie docenten samen 100 jaar bij landstede

Landstede Salland viert dat drie docenten samen 100 jaar in Raalte actief zijn. Hun geschiedenis begint met de aanstelling van Tukker Han Klein Robbenhaar in 1980, gevolgd door Limburger Herman Peeters en Brabander Cor de Jong.

Samen vormen ze de pijlers van commerciële en de administratieve opleidingen. Ze kunnen met z’n drieën elke economische opleiding verzorgen; alle vakken beheersen ze: economie, administratie, marketing, assurantie, Engels, Duits, logistiek, Nederlands en rekenen. De kerntaak van Han Klein Robbenhaar is het verzorgen van de lessen Engels. Herman Peeters verzorgd de lessen Boekhouden en Cor de Jong geeft de lessen Duits.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.