doe mee aan de giro ditalia poule

Salland Centraal doet dit jaar ook mee aan de Giro.Je kunt mooie prijzen winnen in een spelomgeving met alle laatste wetenswaardigheden over deelnemers en de verschillende etappes. En het kost niks!

Met het spel kun je je kennis meten met andere deelnemers. Het is natuurlijk extra leuk als je je vrienden of familie overhaalt ook me te doen. Dan heb je eigenlijk een wedstrijd in een wedstrijd. Je kunt je ook als bedrijf inschrijven. Als je andere bedrijven overhaalt mee te doen kun je je kennis meten met de buurman op het industrieterrein, de winkelstraat of de strijd aangaan met de concurrent.

Je kunt via deze link een eigen team mee laten rijden in de Giro en tijdens de etappes kun je op een speciale app volgen hoe jouw renners het doen, waar ze zich bevinden in het peloton en hoeveel punten ze voor jou binnenfietsen op weg naar het eindklassement.

Met de Giro slaat Salland Centraal een sportieve weg in. Het hele jaar door kun je bij ons meedoen aan sportevenementen. Zoals uiteraard de Tour, maar ook de ronde van Spanje, Wimbledon, Roland Garros en de US Open.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.