diny heidenrijk in race voor cultuurprijs raalte

De eerste nominaties van de Cultuurprijs Raalte zijn bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de winnaars van de Cultuurprijs 2014, die elk in hun eigen categorie een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Deze week worden de eerste genomineerden voorgesteld.

HOFtheater nomineert in de categorie theater, dans en toneel: Diny Heidenrijk.

Mirjam Borger over hun keuze: Diny zet zich al jaren op vele fronten in voor cultuur in de gemeente Raalte. Als voorzitter van Fotoclub Salland, maar ook in samenwerking met de Historische Vereniging voor het project Stolpersteine. Ook draagt ze nog steeds haar steentje bij aan cultuureducatie, o.a. door het meedenken met lokale projecten maar ook door het provinciaal recenseren van workshops en voorstellingen voor de basisschooljeugd. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.