Home / archiefcentraal / diefstal verwarmingsketels in onder de loep

diefstal verwarmingsketels in onder de loep

De diefstal van drie verwarmingsketels in Raalte komt donderdag aan bod in tv-programma Onder de Loep op RTV Oost.

Op dinsdagmiddag 17 maart werden drie verwarmingsketels gestolen uit het magazijn van een bedrijf aan de Boeierstraat. De daders hebben hierbij vermoedelijk gebruik gemaakt van een grijze bestelbus. Deze bestelbus is door bewakingscamera’s vastgelegd. In de uitzending worden deze beelden getoond.

De eerste uitzending van Onder de Loep begint om 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht’ of ‘Vermist’ op de website van de politie. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Lees ook

Alles tegelijk en papa kan niet heksen

Bas Diemel uit Heeten schrijft kinderboek op basis van eigen ervaringen als huisman in coronatijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.