demmers kijkt alweer vooruit na stunt

Go Ahead Eagles verraste zondagmiddag vriend en vijand door Feyenoord in de eigen Kuip te verslaan met 0-1. Het was de eerste winstpartij onder het bewind van Dennis Demmers. De trainer blijft echter nuchter, want hij weet ook dat Eagles ondanks de overwinning nog steeds niet veilig is gespeeld.

Na afloop van de wedstrijd is Demmers nog beduusd van het feit dat zijn ploeg net Feyenoord heeft verslagen. “Ik bevat het nog niet echt. Als je naar de stand op de ranglijst kijkt is dit echt een enorme stunt. Je had net zo goed kunnen verliezen, maar dit is echt een geweldige opsteker”, geeft de coach toe.

Demmers was tevreden over het optreden van zijn ploeg.”Ik vind dat iedereen het goed heeft gedaan vandaag. Niet alleen de elf in het veld, maar ook de twaalfde en dertiende man stonden klaar. Een teamprestatie.” Dat team stond goed gepositioneerd in de Kuip waardoor Feyenoord het lastig vond om voor gevaar te zorgen. “Tegen Cambuur stonden we misschien wel té verdedigend en hadden we geen stootkracht naar voren. Plet speelde zodat we meer snelheid in het team hadden en we hebben aanvallend nu ook meer gebracht.”

Toch blijft de coach niet te lang hangen in zijn blijdschap. Het gegeven dat hij de coach is onder wie Eagles voor het eerst in de Kuip wint laat hem koud. “Ik heb liever dat ik de coach ben onder wie Eagles zich handhaaft in de Eredivisie.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.